Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA KADIN PLATFORMU’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

BATI TRAKYA KADIN PLATFORMU’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

28
0

Batı Trakya Kadın Platformu 15 Ocak 2016 Cuma akşamı Rodop İlinin sahil köyü Fener’de görev değişimi için bir araya geldi.

BTAYTD K. Kolu, BTAYTD KAK, OAP, ITB, GTGB, Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, Kırköy Ova, Dinkler Hanımeli, Şapçı K. Doğanca, Kurcalı, Harmanlık, İİTKK Derneği, RİTKK Derneği, Balkan Kadınları Derneği temsilcisi, TC Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’nın eşi Hülya Akıncı, Muavin Konsolos Derya Ocak, Muavin Konsolos canay Kavuncu’nun eşi Bahar Kavuncu hanımın da hazır bulunduğu veda yemeğinde 65 bayan bir araya geldi.

2008 Mart ayında kurulan BTK Platformu Batı Trakya’da faaliyet gösteren bütün bayan derneklerini bünyesinde toplayıp ortak sosyal ve kültür etkinlikler düzenlemeyi hedefliyor.

Gecede, bir yıldır Gümülcine S. Müftülüğü adına BTK Platformu sözcülüğünü yürüten Bayan İrşad Ekibi Başkanı Cahide Haseki sözcülük görevini Kırköy derneği Başkanı sayın Fatma Saliemin’e devretti.

Bir yıl yapılanların özet bir raporunu sunan Haseki, gecede bulunanlara, toplantılara iştirak etme  hususunda gösterdikleri gayret, toplantılarda gösterdikleri üstün performanstan ötürü ayrı ayrı teşekkür edip yeni dönem sözcüsü Fatma Saliemin’e başarılar diledi.

Hülya Akıncı da, gecede bulunanlara birlikten kuvvet doğduğunu, beraber çok büyük ve güzel projelere imza atabileceklerini vurguladı eski sözciye teşekkür etti, yeni sözcüye başarılar diledi ve gecede bulunan herkese teşekkür etti.

Geceye katılan bayanlar hergün ardında gözü yaşlı eş, ebevyn, evlat bırakıp teröre kurban giden binlerce masum insan şehitleri yad ederek terörü lanetledi ve protestolarını yakalarına taktıkları siyah kurdale ile gösterdi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz