Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOSLUK TAKIMI ŞAHİN’E KAFA TUTTU VE GOLLERİNİ ATTI

BAŞKONSOLOSLUK TAKIMI ŞAHİN’E KAFA TUTTU VE GOLLERİNİ ATTI

13
0

T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu futbol takımı bu hafta İskeçe’nin dağlık kolu Şahin’e gitti. 15 Kasım Salı akşamı Şahin stadında Şahinli genç ve emektar futbolcuların oluşturduğu futbol takımıyla karşılaşan Başkonsolosluk takımı maçı 3-1 kazandı.

 

Şahin stadında oynanan maça K. Adnan damgasını vurdu. Verdiği paslar, sağve sol kulvarlardan geliştirdiği ataklarla galibiyette büyük payı var. Kaleci Erdal da yaptığı 4 kurtarışla skoru 3-1 de korumayı başardı.

 

Maçın ilk yarısını belirleyen golünü 16. dk. Ercan şut vuruşuyla kaydetti ve durumu 0-1 yaptı. İlk yarı orta saha alanında her iki takımında kontrollü oyunuyla geçti. İlk yarı başka bir gol olmayınca Başkonsolosluk takımı soyunma odasına 1-0 avantajıyla gitti.

İkinci yarının balmasıyla Başkonsolosluk takımı gol atma arzusunu bir kez daha ortaya koydu ve ikinci yarının 5. dk. Sezgin ceza sahası içinde yakaladığı güzel bir şutla durumu 0-2 yaptı.

Sahanın hiç bir yerinde basmadık yer bırakmayan K. Adnan’ın durmaya niyeti yoktu ve çıkardığı güzel paslar, arkadaşlarıyla uyum içerisinde gerçekleştirdiği sağlı sollu ataklarla Başkonsolosluk takımın oyunda üstünlük kurmasını sağladı. Bu üstünlüğün neticesinde 3. gol ikinci yarının 12. dk. Yılmaz’ın ayağından geldi. Yılmaz ceza alanı içerisinde güzel bir vuruşla durumu 0-3 yaptı.

Bu golden sonra Şahin takımı arda arda ataklar gerçekleştirmeye başladı, oyunda varlığını hissettirdiği ve geliştirdiği ataklarla golü veya golleri bulmaya çalıştı, ancak kaleci Erdal iki üç pozisyonda yaptığı son derece başarılı kurtarışlarla gole izin vermedi.

Maçın skorunu belirleyen gol Şahin takımından geldi. Güzel bir pozisyonda sahinli futbolcu öyle güzel vurdu ki kaleci Erdal dahi topun çerçeveye nereden, nasıl, ne zaman geçtiğini dahi göremedi. Durum 1-3 oldu ve aynı zamanda bu skor maçın sonunu belirledi.

Maç sonrası her iki takım oyuncularıda Şahin’de bir mekanda Hırvatistan-Türkiye maçını birlikte izlediler. Maçta az bir süreliğine de olsa Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal’da forma giydi, ancak takımını yenilmekten kurtaramadı.

 

Bunun üzerine maç sonrası misafir takıma Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal tarafından Şahin Pidesi ikram edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz