Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAKEŞ’TEN BASKONSOLOSLUK MENSUPLARINA YEMEK

BAKEŞ’TEN BASKONSOLOSLUK MENSUPLARINA YEMEK

20
0

Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ve çalışma arkadaşlarıyla Gümülcine’nin Eşekçili köyündeki ASBA lokantasında 18 Temmuz Cumartesi günü akşam yemeğinde buluştu.

Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ve çalışanları, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, Muavin Konsoloslar Fatma Berin Okur ve Murat Sezgin ile Gümülcine’nin Eşekçili köyünde bulunan ASBA lokantasında akşam yemeğinde bir araya geldi.

BAKEŞ Başkanı Cemil Kabza, Başkonsolos ve çalışma arkadaşlarına, yönetim kurulu olarak görevde bulunacakları süre içinde planladıkları projelerinden bahsetti ve kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Başkonsolos Mustafa Sarnıç da onurlarına verilen yemek için BAKEŞ yöneticilerine teşekkür etti. BAKEŞ’in önemli bir kuruluş olduğunu beyan eden Sarnıç, BAKEŞ’in gelecekte çok önemli çalışmalar yapacağına ve azınlığa büyük eserler kazandıracağına inandığını belirterek, bu anlamda atılacak adımların azınlığın eğitim ve kültürüne büyük hizmetler sağlayacağına inandığını söyledi.

Samimi bir atmosferde geçen akşam yemeği gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz