Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AZINLIK İNSANI DEB PARTİSİ’NE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

AZINLIK İNSANI DEB PARTİSİ’NE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

30
0

Batı Trakya Türk Azınlık insanı DEB Partisi’ne sahip çıkmaya devam ediyor.

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi başlattığı halkımızla buluşma ve istişare toplantılarına Gümülcine Dağ Bölgesi yaşayan Azınlık insanıyla devam etti.

Halkımızla istişare toplantıları çerçevesinde Gümülcine Dağ Bölgesinde yaşayan soydaşlarımızla yapılan toplantıda ağırlıklı olarak bölgenin sorunları görüşüldü. Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da, DEB Partisinin son yıllarda yaptığı çalışmaları, azınlığımızın iyi niyetli çözüm taleplerine rağmen bugüne kadar bir türlü ülkemiz Yunanistan tarafından çözüme kavuşturulamamış sorunları dünyanın gündemine taşımak için gösterdiği çabaları Gümülcine Dağ Bölgesindeki soydaşlarımızla paylaştı.

DEB Partisinin büyümesi için halkımızın verdiği büyük destekten dolayı minnettar ve müteşekkir olduğunu belirten Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, bu desteğin artarak devam edeceğine gönülden inandığını, kendilerinin de bu desteğe layık olmak için yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi. Başlattıkları imza kampanyası ile her bireye uğradığı haksızlıklara demokratik yolla itiraz etme ve hak arama fırsatı yarattıklarını, bunun en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz