Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “ALTIN ŞAFAK” GENEL SEKRETERİ MİCHALOLİAKOS VATANDAŞI KORUMA BAKANINA KÜFÜRLÜ MEYDAN OKUDU

“ALTIN ŞAFAK” GENEL SEKRETERİ MİCHALOLİAKOS VATANDAŞI KORUMA BAKANINA KÜFÜRLÜ MEYDAN OKUDU

19
0

 

Hrisi Avgi (Altın Şafak) Partisi Genel Sekreteri Nikos Michaloliakos, Yunanistan’da Vatandaşı Koruma Bakanı Nikos Dendias’a karşı saldırıya geçti, adeta küfürlü meydan okudu.

Bakan Dendias, Altın Şafak üyelerinin son zaman artan şiddet olaylarına karşın yaptığı değerlendirmede, “saldırı taburlarına müsamaha edilmeyecek. Onları ezeceğiz” demişti.

Bugün ise Altın Şafak Genel Sekreteri Michaloliakos, Lamia bölgesinde Thermopiles Savaşı anma töreninde Altın Şafak üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, “Dendias çıktı ve alaycı bir gülümsemeyle dedi ki, “saldırı taburlarına müsamaha edilmeyecek. Onları ezeceğiz.” Buradayız, gelsinler ve bizi ezsinler. Altın Şafak’ın saldırı taburları sizlersiniz. Gelsinler ve ölçüşelim bakalım görelim çuval ne kadar taş….. çıkarıyor” dedi.

 

Video izle:

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/reportaz-topikou-stathmou-ths-lamias-gia-thn-ekdhlwsh-timhs-stis-thermopule#.UDo3ZMHN-Zk

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz