Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ALİ ÇAVUŞ HEMETLİ’DE CUMA NAMAZI KILDI HALKA SESLENDİ

ALİ ÇAVUŞ HEMETLİ’DE CUMA NAMAZI KILDI HALKA SESLENDİ

18
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve ekibi 20 Ocak Cuma günü Hemetli Köyü’nü ziyaret etti. Hemetli Halkı tarafından çok sıcak karşılanan DEB Partisi Başkanı, Cuma Namazı çıkışı halka seslendi. Hava muhalefetine rağmen halkın dağılmadan konuşmayı sonuna kadar can kulağı ile dinlemesi dikkatlerden kaçmadı.

DEB Partisi Başkanı halka, DEB Partisi’nin son dönem yapılanmasından bahsetti. Ayrıca Hemetli Köyü’nün gönüllerde farklı bir yerde olduğunu söyleyip, sıcak karşılamadan ve gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Azınlık insanının bugüne kadar sabırla haksızlıkların sona ermesi için beklediğini, fakat beklentilerin bugüne kadar karşılanmaması insanlarda hayal kırıklığı yarattığını, üzülerek gözlemlemekteyiz dedi.

Mustafa Ali Çavuş, Nüfüsun oranı dikkate alınarak, Türklerin resmi dairelerde çalıştırılmasını arzuladıklarını, Azınlık insanının kendisini bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı gibi görmek istediğini, anlattı. Sadece birkaç vatandaşlık hakkının verilmekle, Azınlık insanını aldatamayacaklarını, azınlık hakları konusunda da ciddi adımlar atılmasını beklediğini, ve özellikle kimliğin tanınması hususunda gayretler görmek istediğini dile getirdi. Bu beklentiler karşılanıncaya kadar DEB Partisi olarak Azınlığın hakkını aramaya devam edeceklerini söyledi. Birlikten güç doğar inancıyla bütün Hemetlileri DEB Partisi’ne davet ederek, kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz