Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AHMET KURT: “BÜYÜK BİRLİK KARDEŞLİK HAREKETİ, BÖLGE VE KÖY AYRIMI YAPMAYACAK”

AHMET KURT: “BÜYÜK BİRLİK KARDEŞLİK HAREKETİ, BÖLGE VE KÖY AYRIMI YAPMAYACAK”

24
0

Ahmet Kurt, “Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi, bölge ve köy ayrımı yapmayacak” diyerek Mustafçova Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

İskeçe dağlık bölgesinde Mustafçova köyünden olan İskeçe Türk Birliği eski Başkanı Avukat Ahmet Kurt, önümüzdeki yerel seçimlerde Mustafçova (Miki) Belediyesi için Başkan adayı olduğunu İskeçe’de düzenlediği bir toplantıyla açıkladı. Ahmet Kurt, seçimlere katılacağı listenin “Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi” olduğunu açıkladı.

“Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi”, bölge ve köy ayrımı yapmayacak”

Avukat Ahmet Kurt yaptığı konuşmada özetle şunları ifade etti: “Bugün burada “Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi”nin doğuşuna tanıklık ediyor olmanızın beni ayrıca heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini ifade etmek istiyorum. Hareketimiz içindeki dostlarımız, üyelerimiz ve kardeşlerimiz ile birlikte azim, arzu, istek ve heyecan duyarak, hiç kimseyi ayırt etmeksizin eşit ve doğru hizmet anlayışıyla milletimize hizmet vermek için tarih yazmaya aday olduğumuzu ilan ediyorum. “Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi”, bölge ve köy ayrımı yapmayacak.

Birçok zorlukla karşı karşıya olan bir belediyeye başkan adayı olduğumuzun farkındayız. Bu sorunları çözeceğimize inandığımız için aday olduk. “Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi” Başkan adayı olarak ben listem adına, Belediyemizdeki sorunları ilk etapta azaltmak, uzun vadede de tamamen çözmek için gece gündüz çalışacağımıza dair huzurlarınızda söz veriyorum.”

LİSTEDE YER ALACAK İSİMLERİ AÇIKLAMADI

Ahmet Kurt şu an itibarıyla listede yer alacak olan Meclis üyesi adayların isimlerini ve hedefledikleri projeleri paylaşmayacağını dile getiren Ahmet Kurt, 19 Nisan 2019 tarihinde açıklayacaklarını söyledi.

Kurt, “Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi”nin çalışmalarını sosyal medya aracılığıyla bölge insanı ile paylaşacaklarını dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz