Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ABTTF ÜYE DERNEKLERİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

ABTTF ÜYE DERNEKLERİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

20
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), üyesi dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor. Yıl sonunda geleneksel olarak üyesi dernekleri ziyaret eden ABTTF, 29 Aralık 2011 tarihinde de Gießen Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma Derneği ile Höchst i. Odw. Batı Trakya Türk Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, Cenaze Yardımlaşma Fonu Sorumlusu Sami Yusuf, Teşkilat Faaliyetleri Yardımcısı Ramadan Ramadan ile Kültürel ve Sosyal Faaliyetler Yardımcısı Gökhan Kocaveli’den oluşan ABTTF heyeti, Gießen ve Höchst’te dernek yöneticileri ile biraraya geldi.

 

ABTTF, GİESSEN’DE DERNEK YÖNETİCİLERİ İLE BULUŞTU

 

Almanya’da kurulan ilk dernek olan ve ABTTF’nin kurucu derneklerinden Gießen Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarette ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, Federasyon’un 2011 yılında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2012 yılında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler hakkında da bilgi veren Başkan Habipoğlu, Gießen Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma Derneği’nin bölgedeki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

ABTTF, HÖCHST I. ODW. BATI TRAKYA TÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NİN YENİ YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

 

Gießen’den sonra Höchst i. Odw. Batı Trakya Türk Kültür Merkezi’ni ziyaret eden ABTTF heyeti burada da dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Öncelikle ABTTF heyeti, Höchst i. Odw. Batı Trakya Türk Kültür Merkezi’nin yeni Yönetim Kurulu’nu tebrik ederek henüz birkaç gün önce seçilerek göreve gelen yeni üyelere görevlerinde başarılar diledi. ABTTF’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Habipoğlu ve beraberindekiler derneğin bölgede gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar hakkında bilgi edindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz