Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ABTTF BRÜKSEL TEMSİLCİLİĞİ İÇİN “KOORDİNATÖR” ARANIYOR

ABTTF BRÜKSEL TEMSİLCİLİĞİ İÇİN “KOORDİNATÖR” ARANIYOR

22
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), 1 Aralık 2010’da faaliyete geçirdiği Brüksel Temsilciliği’nde görev yapmak üzere bir “Koordinatör” arıyor. Bu pozisyon için ABTTF, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, Kamu Yönetimi, Avrupa Çalışmaları veya benzer bir alandan mezun, Avrupa Birliği ve organlarının işleyişi hakkında geniş bilgiye sahip bir kişiyi arıyor. Belçika’da sürekli oturum ve çalışma iznine sahip olma şartının arandığı pozisyon ile ilgilenen adayların 22 Eylül 2017 tarihinde kadar info@abttf.org adresine başvurularını iletmeleri gerekiyor. Yapılacak ön değerlendirme ve mülakat aşamasının ardından istihdam edilecek koordinatör, 1 Kasım 2017 tarihinde ABTTF Brüksel Temsilciliği’nde göreve başlayacak.

Son başvuru tarihi 22 Eylül 2017!

ABTTF tarafından pozisyonla ilgili Brüksel merkezli EuroBrussels isimli çevrimiçi iş portalında verilen iş ilanına göre, ABTTF Brüksel Temsilciliği’nde görev yapmak üzere istihdam edilecek “Koordinatör”, Almanya’nın Witten şehrindeki ABTTF Merkez Ofisi’nden yetki alarak ABTTF’nin Brüksel’deki insan ve azınlık hakları girişimlerini gerçekleştirecek ve koordine edecek. Koordinatör, Avrupa Birliği (AB) kurumları ve organları ile ilişkileri güçlendirecek ve iletişim ağını genişletecek, AB kurumları ve karar alıcıları, Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi milletvekilleri, uluslararası sivil toplum kuruluşları ve basın ile iletişim içerisinde olacak, ABTTF’nin Brüksel’deki lobi çalışmalarını yürütecek. ABTTF Merkez Ofisi’ne periyodik olarak rapor sunacak ve Batı Trakya Türk Azınlığı ile ilgili gelişmeleri ABTTF Merkez Ofisi’ne aktaracak olan koordinatör, ABTTF’nin AB’nin kalbi Brüksel’deki gözü, kulağı olacak.

İstihdam edilecek koordinatörün siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, hukuk, kamu yönetimi, Avrupa çalışmaları veya benzer bir alandan mezun olması ve tercihen bu alanlardan birinde yüksek lisans derecesine sahip olması nitelikleri aranıyor. Koordinatörün çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmesi zorunlu olup Fransızca dilini bilmesi artı bir nitelik olarak kabul edilirken kendisinden ileri düzeyde iletişim, eşgüdüm ve grup çalışması kabiliyetlerine sahip olması isteniyor.

Belçika’da sürekli oturum ve çalışma iznine sahip adayların Türkçe ve İngilizce özgeçmişlerini niyet mektupları ile birlikte en geç 22 Eylül 2017 tarihinde kadar e-posta ile info@abttf.org adresine veya normal posta ile “Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu, Wemerstr. 2, D-58454 Witten, Almanya” adresine iletmeleri gerekiyor.

EuroBrussels isimli iş portalında yayımlanan iş ilanına

http://www.eurobrussels.com/job_display/133012/Coordinator_

ABTTF_Federation_of_Western_Thrace_Turks_in_Europe_Brussels_Belgium 

adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz