Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Κύριε Δήμαρχε Πετρίδη, αντί να διώχνεις τους δημοσιογράφους από το γραφείο σου,...

Κύριε Δήμαρχε Πετρίδη, αντί να διώχνεις τους δημοσιογράφους από το γραφείο σου, δεν πας να δεις τη ανάγκες έχουν αυτοί η άνθρωποι;

25
0

Κύριε Δήμαρχε Πετρίδη, αντί να διώχνεις τους δημοσιογράφους από το γραφείο σου, δεν πας μία βόλτα στο χωριό Μελέτη να δεις τη ανάγκες έχουν αυτοί η άνθρωποι; Οι μήπως θα πάτε προεκλογικά με την κυρία Σιμπέλ;

Sayın Başkan Petridis, gazetecileri ofisinizden kovacağınıza bir tur atarak Melekli’de bu insanların ne gibi ihtiyaçlarının var olduğunu görsenize. Veya seçim öncesi Sibel hanımla mı gideceksiniz?

Her yağmurdan sonra Melekli köyü çamur ve yağmur sularından nasibini alıyor. Geçtiğimiz günlerde bölgemize aralıksız olarak yağan sağanak yağmur yine melekli köyünde yaşayan vatandaşları zor durumda bıraktı. Vatandaşlar özellikle de yaşlılar evlerinden dışarıya çıkmak için itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. Bu durum sadece bu yağan yoğun yağışlarla ortaya çıkmıyor, kış aylarında da nerdeyse aynı durum yaşanıyor.

BİRLİK Gazetesi olarak telefonumuz çaldı ve telefonun diğer ucunda, Almanya’dan yıllık iznini geçirmek üzere köye gelen ve de evde yalnız yaşayan annesini görmeye gelen vatandaşların sesiydi.

Buradan ötesini siz izleyin, vatandaşın haklı olup olmadığına karar verin. Biz konuşmayalım, vatandaş konuşsun. Aman biz konuşursak sonra Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanı sayın Petridis bizi bu defasında Belediyenin ve dolayısıyla da o makam odasının etrafına sokmaz….. Tabii ki o koltukta Başkan olarak oturduğu sürece…..

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x6rn1j0

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz