Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNANİSTAN’IN EN BÜYÜK GRUBU İMARET SAHİLİNDEN MESAJ GÖNDERDİ; “DENİZLERİMİZİ VE ÇEVREMİZİ KORUYALIM!!!”

YUNANİSTAN’IN EN BÜYÜK GRUBU İMARET SAHİLİNDEN MESAJ GÖNDERDİ; “DENİZLERİMİZİ VE ÇEVREMİZİ KORUYALIM!!!”

23
0

Sosyal paylaşım sitelerinden facebook’ta 5.000 ve üzeri üyesiyle Yunanistan’ın en büyük grubu “Batı Trakya Amatör Balıkçılar ve Avcılar Grubu” (B.A.B.A.) İmaret sahilinden her yöne mesaj gönderdi; “denizlerimizi ve çevremizi koruyalım, temiz tutalım”.

Bu gönüllüler yaptıklarını reklamdan uzak, sessiz sedasız yapmayı kendilerine ilke edinmişler. 

“Batı Trakya Amatör Balıkçılar ve Avcılar Grubu”ndan etkinlik. B.A.B.A. üyeleri bugün Rodop ili İmaret sahilinde bir yarışma-etkinlik düzenleyerek birbirleriyle hem tanışma fırsatı buldular ve temiz sahilde güzel güneşli bir günün tadını çıkardılar. Yarışma balık avlama ve avlanan balıkların Gümülcine Belediyesi’nde ihtiyacı olan ailelere verilmesi. Yarışmaya, grupta üye olan Türkiye’den, Bulgaristan’da da katılım vardı. 

Yarışma sonucunda kilo olarak en çok balığı tutan Sinan Yusuf 1. Sırayı alırken, Mehmet Serdar 2. ve Burhan Ahmet ise 3. oldu.

Kameramıza konuşan grubun yöneticilerinin söylediklerine göre, grubun ünü artık ülke sınırlarını aşmış ve ABD, Hollanda ve birçok Avrupa ülkesinden paylaşımların yapıldığını dile getirdiler. 

BİRLİK Gazetesi olarak İmaret sahilinde gerçekleştirilen etkinliğe katıldık ve B.A.B.A. grubunun faaliyetleri hakkında geniş bilgi alma fırsatı bulduk. Grup hakkında önemli bilgi sahibi olduk ve yaptıkları çalışmalar hakkında verdikleri mesajları ilgililere ve her yöne ulaştırmak üzere kendilerine yardımcı olacağımıza söz verdik. Öyle ki çevre duyarlılığı konusunda yaptıkları çalışmalar her vatandaşın yapması gerektiğini bir kez daha altını çiziyoruz. Bu sahiller hepimizin, bu deniz hepimizin onu koruyalım.

Etkinliğe katılmak ve grup üyelerine destek vermek üzere gelen isimlerin arasında Batı Trakya’mızın son yıllarda yetiştirdiği ender yağlı güreş pehlivanlarından olan Seçek ve Alantepe yağlı güreşleri Başpelivanı Niyazi İbiş de vardı.

  

 

Etkinliğe Rodop Milletvekili İlhan Ahmet’te katıldı ve tüm grup üyelerine başarılar diledi. Doğa ve denizi koruma konusunda hassasiyetlerinden dolayı kendilerini tebrik etti.

Milletvekili İlhan Ahmet şahsına ait sosyal paylaşım sayfasında yaptığı paylaşımda şunları belirtti: “Batı Trakya Amatör Balıkçılar & Avcılar Gurubu”nun düzenlemiş olduğu yarışmaya bu yıl 50 üzerinde takım (100 amatör balıkçı) katılmış olup muhteşem bir faaliyet. İlk başta Gurup başkanı sevgili doktorumuz Mustafa, Dr. İbrahim İmamoğlu’na ve ekipteki arkadaşlarını tebrik ederim. Bana üyelik kartımı takdim ettikleri için ayrıca teşekkür ederim. İyi bir balıkçı olmanın sırlarını ise daha sonra öğreneceğimi söylediler.”

YUNANİSTAN’IN EN BÜYÜK GRUBUYUZ! HERKESİ ÇEVREYE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ!

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x65oroq

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x65ox7h

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz