Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNANİSTAN’DA İSTİHBARATÇI PAPAZ OLDU

YUNANİSTAN’DA İSTİHBARATÇI PAPAZ OLDU

22
0

Yunanistan’da istihbaratçı papaz oldu. Yunan İstihbaratı’nın en başarılı ajanlarından bir olduğu belirtilen 53 yaşındaki Yunanlı istihbaratçı, yazlık iznine ayrıldıktan sonra görevine geri dönerken papaz olarak döndüğü belirtiliyor.

Yunan basınında yer alan habere göre, 53 yaşındaki istihbaratçının papaz olma kararının Yunan İstihbarat Teşkilatına bomba gibi düştüğü ifade ediliyor. Yunan ajan, yaz iznine ayrılırken yetkili birimden izninin daha biraz uzatılmasını talep etmiş. İzni bitince de geri döndüğünde çalıştığı birimin kapısına giderek, kapının açılması için giriş kodlarını verdiği anda kendisini gören iş arkadaşlarının dahi onu tanıyamadıkları belirtiliyor. Çalışma masanına oturan “papaz ajan” bilgisayarın açılması için gerekli kodları verince de çalışma arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında görevine başlamış.

Haberde, “papaz ajan”ın Yanya Theoloji Okulunu başarıyla bitirdiği ve daha sonra 1989 yılında İstihbarata girdiği, bilgi toplama ve analiz alanında en iyilerinden biri olduğu ifade edilirken, bundan sonra doğu Attiki mitropolitinin kararıyla bölgedeki bir kilisede papaz olarak görev yapacağı belirtiliyor.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz