Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNAN MİLLETVEKİLİNDEN TÜRKİYE İLE İLGİLİ ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR

YUNAN MİLLETVEKİLİNDEN TÜRKİYE İLE İLGİLİ ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR

31
0

Anavatan Türkiye’ye yönelik dört bir yandan saldırıların ardı arkası kesimiyor. Bu defasında da Yunanistan’dan Nea Dimokratia (Yeni Demokrasi) Partisi Drama Milletvekili Dimitris Kiriazidis’ten Türkiye ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar geldi.

Karadeniz (Pontus) asıllı Drama Milletvekili Kiriazidis bir yerel televizyon kanalına verdiği mülakatta Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kiriazidis bugünkü Türkiye sınırları içinde 2017 yılında yeni devletlerin kurulacağını ve Türkiye’nin parçalanacağını iddia ediyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili de sözler sarfeden Yunan Milletvekili Kiriazidis, “Erdoğan şantaj ve tehdit etmeye devam ediyor. Ülkemize ve Avrupa Birliği’ne karşı şantaj yaparak buraya doğru el ayak atabileceğini ima ederek, kendi ulusal çıkarlarını koruyup ve özellikle de Türkiye’nin parçalanmasını korumaya gayret ediyor. Ben şahsen 2017 yılında Türkiye ile ilgili gelişmelerin yaşanacağını ve yeni devletlerin kurulacağını görüyorum” ifadelerine yer veriyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz