Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “YARDIM ELİNİ UZAT” KAMPANYASI TAMAMLANDI

“YARDIM ELİNİ UZAT” KAMPANYASI TAMAMLANDI

18
0

DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı tarafından yardıma muhtaç ailelere yönelik başlatılan “YARDIM ELİNİ UZAT” kampanyası tamamlandı.

590 AİLEYE ULAŞILDI

Ramazan ayı münasebetiyle başlatılan ve ekonomik kriz nedeniyle sayılarında artış yaşanan yardıma muhtaç ailelere yönelik, yiyecek yardımını kapsayan ve “YARDIM ELİNİ UZAT” sloganıyla hayata geçirilen kampanya sayesinde, İskeçe il genelinde 590 AİLEYE yardım edildi. 

Parti üyeleri, yöneticileri, gönül dostları, vatandaşlar, işadamları ve kurumlarımızın katkılarıyla DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosuna ulaşan yardımlar, partimizin köy ve mahalle temsilcileri, il teşkilatı yöneticileri, gençlik kolu yöneticileri ve parti üyeleri tarafından yardıma muhtaç aile ve kişilere ulaştırılmıştır. Kampanyaya katılım ve yardım edilen aile sayısı önceden yapılan en iyimser tahminlerin de üzerinde olmuştur. Bununla birlikte Ramazan ayı boyunca devam eden “YARDIM ELİNİ UZAT” kampanyası kapsamında, ekonomik krizin de neden olduğu geçim sıkıntısı çeken aile sayısında çok ciddi bir artış meydana geldiği ve sorunun toplumsal bir boyut kazanmak üzere olduğu tespit edilmiştir. Kurumlarımıza bu konuya eğilmeleri ve çözüm yolları aramaları çağrısında bulunmak isteriz.

Yardıma muhtaç ailelere yönelik olarak gerçekleştirilen “YARDIM ELİNİ UZAT” kampanyasına hassasiyet göstererek katılan ve YARDIM ELİNİ UZATAN tüm vatandaşlara, üyelerimize, yöneticilerimize, işadamlarımıza, mini market ve bakkal sahiplerine bu kampanyaya katılarak desteğini esirgemeyen; İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve müftülük mensuplarıyla, din adamlarımıza, Batı Trakya Azınlığı Yüsek Tahsilliler Derneği, İskeçe Türk Birliği, Almanya’daki Homburg Saar Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, Okutan Anne Projesi üyelerine ve basınımıza TEŞEKKÜR EDERİZ. 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz