Ana Sayfa Batı Trakya Haber Üretim ve Dağıtım Tam Gaz Devam Ediyor!

Üretim ve Dağıtım Tam Gaz Devam Ediyor!

0
0

İskeçe Türk Birliği yüz maskesi yapımı ve dağıtımına devam ediyor.

İskeçe Türk Birliği (İTB), hazırlanan yüz maskelerinin dağıtımına devam ediyor. Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla, geçtiğimiz günlerde İTB Yönetim Kurulu kararıyla derneğimizin çatısı altında faaliyet gösteren Biçki – Dikiş – Nakış ve El Sanatları Kurs öğretmenleri tarafından yapımına başlanan yüz maskeleri, İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediyesi ve Topiros Belediyesi ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) ve Kırköy Eğitim ve Kültür Derneği’ne ulaştırıldı.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı ve Topiros belediyesi köylerinden İnhanlı’da ikamet eden İTB yönetim kurulu üyesi Ali Salihoğlu ile telekonferans yöntemiyle görüşerek, maskelerin ulaştırılmasını koordine etti. Medikal kumaştan yapılan yüz maskeleri, İTB Başkan ve yöneticileri tarafından geçtiğimiz hafta içinde Mustafçova ve Topiros belediyeleri ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ve Kırköy Eğitim ve Kültür Derneği yöneticilerine teslim edildi.

İskeçe Türk Birliği tarafından toplum üyelerine destek olmak ve salgınla mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla başlatılan çalışma önümüzdeki günlerde de devam edecek.

İyi niyetli bir dayanışma hareketi olarak hayata geçirdiğimiz bu çalışmaya destek veren herkese teşekkür ederiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz