Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TRAKTÖR EHLİYET SINAVI KOZLUKEBİR KÖYÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TRAKTÖR EHLİYET SINAVI KOZLUKEBİR KÖYÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

25
0

Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanlığı’nın düzenlediği traktör ehliyet sınavlarının üçüncü ayağı 21 Şubat Salı günü Kozlukebir”de gerçekleştirildi.

Sınavlar sırasında Rodop İlinden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Tsalikidis, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Önder Mümin, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclis Üyeleri Ahmet İbram, Mustafa Katrancı ve Tarkan Multaza hazır bulundu.

Kozlukebir köyündeki Belediye Meclis binasında gerçekleştirilen traktör ehliyeti sınavlarına 38 kişi katıldı. Uygulamalı traktör kurslarını, tüm katılımcılar başarıyla tamamlayarak traktör ehliyeti almaya hak kazandılar. Bölgede yaşayan toplumun coğrafi yapısını gözönünde bulundurduklarında, daha çok tarıma dayalı bir toplum yapısıyla karşılaştıklarını kaydeden Eyalet Başkan Yardımcısı Tsalikidis, bu tür faaliyetlerin bölge halkı için son derece önemli olduğunun altını çizdi. Ahmet İbram da Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanlığı olarak bu tür çalışmalara önem verdiklerini ifade ederek, bundan sonra da bölge halkının yararına olabilecek her türlü faaliyetlerde bulunmaya hazır olduklarını dile getirdi. Eyalet Meclis Üyesi Ahmet İbram öncülüğünde Kozlukebir Belediyesi sınırları içinde ilki Kozlukebir köyünde gerçekleştirilen traktör ehliyet sınavlarının Rodop ili genelinde devam etmesi bekleniyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz