Ana Sayfa Batı Trakya Haberler THY’DEN KUZEY YUNANİSTAN’A BÜYÜK HİZMET

THY’DEN KUZEY YUNANİSTAN’A BÜYÜK HİZMET

36
0

Türk Hava Yolları’ndan (THY) Kuzey Yunanistan’a büyük hizmet. Makedonya-Trakya Seyahat Acentaları Birliği’nin ve Türk Hava Yolları Selanik Müdürü Utku Yazan’ın katılımıyla Selanik’te gerçekleşen toplantıda, THY’nin Kuzey Yunanistan’daki seyahat acentaları ve bölgenin diğer dünya ülkeleriyle bağlantısını sağlamasının büyük avantajları da beraberinde getirdiği belirtiliyor.

Selanik’te aynı masanın etrafında bir araya gelen Makedonya-Trakya Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ve acenta temsilcileri,  Türk Hava Yolları Selanik Müdürü Utku Yazan’la, uygulamada karşılaştıkları bazı sorunların yanısıra işbirliği ilişkilerinin daha da iyileştirmenin yollarını aradılar.

Toplantıda THY’yi temsilen Müdür Utku Yazan, satış sorumlusu Elvan Karakuş, satış elemanı Eleni Vrazitikou hazır bulunurken, Makedonya-Trakya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Viron Theologis ve değişik bölgelerden acenta temsilcileri hazır bulundu. Başkan Viron Theologis söz alarak THY’nin Selanik Makedonia Havaalanı’nda bulunması ve haftada iki uçuşla Selanik’in dünya ile bağlantısının sağlamasında vermiş olduğu hizmetten dolayı THY Selanik Müdürü Utku Yazan’a teşekkür etti. Theologis, bölgede THY hakkında bazı çevrelerce yapılan spekülasyon ve anlaşmazlıkların kendileriyle ilgili olmadığını, bunun bazı kişi ve şirketin uyguladığı politikalarla alakalı olduğunu dile getirdi.

Karşılaştıkları sorunlar hakkında da görüşlerini aktaran Theologis, çevredeki acentaların THY Selanik ofisi ile bağlantı kurmakta karşılaştıkları zorluklar ve özellikle şirket tarafından gruplara yönelik yapılan satışlarda sisteme ulaşamadıklarını dile getirdi.

YAZAN: “Όλα για την Θεσσαλονίκη”

Sırasıyla söz alan Utku Yazan, Makedonya-Trakya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Viron Theologis ve değişik bölgelerden acenta temsilcilerine teşekkür ederek söze başladı. Utku Yazan, THY’nin Selanik ve Kuzey Yunanistan’ı dünya ülkelerine yönelik yapmakta olduğu tanıtma çalışmalarında ve özellikle de Yunanistan’da yatırımcı olmanın önünde büyük bürokratik engellerle karşılaştıklarını söyledi.

Yazan, “şu an yoğun bir iş yükü altındayız. Ancak sistemimizde yaptığımız sürekli yeniliklerle mevcut sorunların 2015 yılı sonuna kadar çözüleceğine inanıyorum. Sizler sadece bilet satma çalışmalarıyla ilgilenmeyin. Bunun yanısıra Selanik ve Kuzey Yunanistan’ın diğer bölgelerindeki güzelliklerin görülmesi için bölgeye turist getime çalışmaları da yapmalısınız. Biz bu güne kadar yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz. Kuzey Yunanistan’ı dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Bu güne kadar yaptığımız işin değerlendirmesini yapınız. Biz bir takım gibiyiz. Bize yeni fikirler getirin ve birlikte uygulayalım”. Dedi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz