Ana Sayfa Batı Trakya Haberler T.C.ATİNA BÜYÜKELÇİSİ KERİM URAS YARIN BATI TRAKYA’DA

T.C.ATİNA BÜYÜKELÇİSİ KERİM URAS YARIN BATI TRAKYA’DA

12
0

Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras üç günlük resmi ziyaret için 8 Mart 2012 Perşembe yarın Batı Trakya’ya geliyor. Büyükelçi Kerim Uras’ın yarın sabah Atina-Aleksandroupolis (Dedeağaç) seferini yapan uçakla sabah saatlerinde Dedeağaç’ta olması bekleniyor.

Büyükelçi Kerim Uras, 8-9-10 Mart 2012 tarihlerinde Rodop İli, Sirkelli bölgesi, İskeçe ve Kavala bölgelerini ziyaret edecek.

Büyükelçi Kerim Uras, ziyaretine ilk önce Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreteri Aris Yannakidis’ten başlayacak. Belediye Başkanlarını, Azınlık Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret edecek olan Büyükelçi Uras, yarın öğleden sonra Batı Trakyalı Türklerle Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde buluşacak. Büyükelçi Uras, yarın akşam BTAYTD tarafından onuruna verilecek olan akşam yemeğine de katılacak.

Büyükelçi’nin ziyaret programında ayrıca Türkiye-Yunanistan arasında ekonomik işbirliğinin daha ileriye gitmesi ve Türk-Yunan işadamlarının faliyetleri konusunda durum değerlendirmesi açısından Oda Başkanlarını da ziyaret etmesi bekleniyor. Bölgede üç günlük resmi ziyaretini tamamlayacak olan Büyükelçi Kerim Uras Kavala’ya geçecek ve buradan da akşam saatlerinde Atina’ya hareket etmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz