Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SÖPA DERNEĞİ MÜLTECİLERE YARDIM ELİNİ UZATIYOR

SÖPA DERNEĞİ MÜLTECİLERE YARDIM ELİNİ UZATIYOR

29
0

SÖPA Derneği’nden anlamlı bir etkinlik. Rodop-Meriç İlleri Selanik Özel Pedagoji Akademisi mezunu Öğretmenler Derneği (SÖPA), Suriyeli mültecilere yardım elini uzatıyor. Dernek tarafından başlatılan yardım kampanyasına tüm ailelerin katılması çağrısı yapılıyor.

MÜLTECİLERE DESTEK KAMPANYASI

Söpa Mezunu Öğretmenler Derneği yönetimi olarak, ülkemiz Yunanistan’ da yaşanan mülteci dramı karşısında duyarsız kalmamız  ve yardım çığlıklarına kulak  tıkamamız  mümkün değildi. Yönetim kurulu kararıyla, mülteciler için bir yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza üyeler dışında, öğrenci ve ebeveynlerin de katılımını sağlamak amacıyla okullara duyuru gönderdik. Böylelikle sembolik de olsa, öğrenciler yapacakları katkılarla, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini daha iyi kavrayacaklardır.

Yardım malzemeleri öğretmenlerin sorumluluğunda okullarda toplanarak, kampanyanın biteceği tarih olan 10 Mart 2016 tarihine kadar muhafaza edilecek, yine öğretmenlerin sorumluluğunda derneğimizin temin edeceği araçlara yüklenip Selânik Diyavata Mülteci Barındırma Merkezindeki yetkililere teslim edilecektir.

Gazeteniz aracılığıyla, çocuk velilerini bu konuda duyarlı olmaya ve son zamanlarda unutulmaya yüz tutmuş insani duyguları çocuklarının yaşamaları ve yaşatmaları adına kampanyamıza destek vermeleri için çağrıda bulunuyoruz.

Saygılarımızla

Yönetim Kurulu adına:

Başkan                                          G. Sekreter

Salih AHMET                                  Hakkı HACI  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz