Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SELANİK’TE KÜRT ASILLI BİR ŞAHISIN ELİNDE EL BOMBASI PATLADI

SELANİK’TE KÜRT ASILLI BİR ŞAHISIN ELİNDE EL BOMBASI PATLADI

11
0

Selanik’te Kürt asıllı bir şahısın elinde el bombası patladı.

Selanik’te İpsilandu caddesinde Kürt asıllı iki kişinin kaldığı bir evde dün gece saat 23:45 civarında bir patlama meydana geldi. Triandria bölgesi İpsilandu caddesinde bulunan bir evin bodrum katında meydana gelen olayda iki kişi olduğu tahmin edilen şahıslardan biri (35 yaşında) olay yerinde hayatını kaybederken diğerinin de olay yerinden kaçtığı ve polis tarafından arandığı belirtiliyor.

 

İlk tahminlere göre el bombasının hazırlandığı sırada muhtemelen şahısın elinde patladığı ifade edilirken, patlamadan etraf binalardaki ev ve dükkanlarda camların kırıldığı ve hafif çaplı hasar meydana geldiği belirtiliyor.

 

Hayatını kaybeden kişinin Türk vatandaşı bir çiftle (50 ve 42 yaşlarında) irtibatlı olduğu belirtilirken, sözkonusu çiftin geçmişte terör eylemine karıştığı gerekçesiyle hakkında yakalama emri bulunduğu ifade ediliyor.

 

Selanik terörle mücadele ekipleri gerekli araştırmayı yapmak üzere olay yerinde incelemelerde bulunduğu belirtiliyor. Evde yapılan aramada sahte pasaport ve evrakların bulunduğu belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz