Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SELANİK SELE TESLİM OLDU, “ATATÜRK EVİ” CADDESİ NEHİRE DÖNÜŞTÜ, SEL SULARI KORKULU...

SELANİK SELE TESLİM OLDU, “ATATÜRK EVİ” CADDESİ NEHİRE DÖNÜŞTÜ, SEL SULARI KORKULU ANLAR YAŞATTI (VİDEO)

27
0

Selanik sele teslim oldu, “Atatürk Evi” caddesi adeta nehire dönüştü, sel suları korkulu anlar yaşattı. Sağanak yağmurla birlikte esen fırtına yüzünden bazı ağaçların dalları kırıldı.  

Selanik’te dün aniden bastıran sağanak yağmur cadde ve sokakları nehire dönüştürdü, sel suları geçişinde ne bulduysa önüne kattı, vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. Beyaz Kule sel sularıyla doldu, içeride kalan ziyaretçi turistlerin kurtarılması için itfaiye ekipleri demir parmaklıkları keserek dışarıya çıkardı. İşyerleri ve evlerin bodrum katları sel sularıyla dolup taşarken, bir bayan sel suların kapıldı ancak son anda park halinde olan bir araca tutunarak hayatını kurtarmayı başardı.

Bugün Elefteriu Kordelio ve Evosmos bölgelerinde okullar kapalı. Selanik’in birçok bölgesine bu sabahtan itibaren içme suyu verilemiyor. Sebep ise Dendropotamos’da bulunan su deposunda içme suyu kontrol edilecek.

Bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Yağmur sularının trafolara girmesiyle meydana gelen arızalar devamlı olarak yapılan çalışmalarla giderilmeye çalışılıyor.

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x6jadqm

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz