Ana Sayfa Batı Trakya Haberler RAMAZAN AYININ SON İFTARI BTTDD KÜÇÜKÇEKMECE ŞUBESİ’NDEN

RAMAZAN AYININ SON İFTARI BTTDD KÜÇÜKÇEKMECE ŞUBESİ’NDEN

12
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Küçükçekmece Şubesi Ramazan’ın son iftarında üyelirini bir araya getirdi. BTTDD Küçükçekmece şube Başkanı Adnan Molla yaptığı konuşmada ”Birlik’ mesajı verdi

 

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Küçükçekmece Şubesi Ramazan ayının son iftarını derneğin Küçükçekmece’deki lokalinde verdi. İftara Trakya kökenli iş adamı Gökhan Gümüşdağ, Küçükçekmece’deki Trakya Dernekleri’nin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Küçükçekmece’deki Batı Trakyalı vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 140 kişinin aynı çatı altında oruç açtığı iftar öncesi dernek başkanı Adnan Molla ve yönetim kurulu üyesi Av. Burhan Batanay misafirlerini kapıda karşıladı. Samimi bir ortamda geçen iftarda hemşeriler birbirleri ile sohbet ederken aynı zamanda Türkiye’de ve Batı Trakya’da karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdiler.

 

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Küçükçekmece Şube Başkanı Adnan Molla, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, ‘’Bizler birlik olduğu sürece sorunların üzerinden inşallah geleceği. Yeter ki kalplerimiz bir atsın. Birlik olalım dirlik olalım’’ dedi. İftara çok sayıda kadının da katılması dikkat çekti. Kadınlar adına kısa bir açıklama yapan BTTDD Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanı Hürrem Şefketoğlu da, Batı Trakyalı kadınlar artık kabuğunu kırdı. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel alandaki bir çok proje konuşulur oldu’’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz