Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PATRA ÜNİVERSİTESİ’NDE KAVGA ÇIKTI

PATRA ÜNİVERSİTESİ’NDE KAVGA ÇIKTI

21
0

Patra Üniversitesi’nde kavga çıktı. 30 kişilik bir öğrenci grubu Üniversite’nin Dekanı ve öğrencilerin bölüm başkanlarına saldırdı.

Patra Üniversitesi 2017-2018 eğitim öğretim yılına kavgayla başladı. Üniversitedeki tüm bölüm başkanlarının yeni eğitim öğretim yılında uygulamalar hakkında katıldıkları bilgilendirme toplantısında anlaşmazlık yaşanınca 30 kişilik bir öğrenci grubu Üniversite’nin Dekanını dövdüğü ileri sürüldü.

Dekanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya yaklaşık 150 kişinin katıldığı, öğrencilerin karşılaştıkları sorunları dile getirdikleri ve hep birlikte bu sorunlara çare aradıkları ifade ediliyor. Toplantı sonrasında öğrencilerin büyük bölümünün salondan ayrıldığını, ancak yaklaşık 30 öğrencinin salonda kaldıktan sonra Dekan ve bölüm başkanlarına saldırıda bulunarak  salondan dışarıya zorla çıkarıldıkları ifade ediliyor.

Dekanlık, yaşanan bu olaydan büyük üzüntü duyduğunu açıklarken, bu tür olayların yapıcı diyalog ve işbirliğine katkıda bulunmadığını, Patra Üniversitesi’nin düzgün çalışmasını engellediğini ve neticede sorunların çözümüne katkı sağlamadığını belirtiyor.    

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz