Ana Sayfa Batı Trakya Haber Öğrencilerin Eğitimlerine Devam Etmeleri İçin Tablet Verdiler

Öğrencilerin Eğitimlerine Devam Etmeleri İçin Tablet Verdiler

2
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği güç birliği yaparak, bazı çocuklarımızın uzaktan eğitime devam edebilmeleri için tablet verdi.

Batı Trakya’da üç STK tarafından ortaklaşa yapılan bu anlamlı çalışma yazılı bir basın açıklamasıyla duyuruldu.

“Gençlerimizin gözlerindeki sevinç pırıltılarını görmenin mutluluğuna eriştik”.  

“Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 salgını herkesi derinden etkiledi. Özellikle de çocuklarımızı çok sevdikleri okullarından uzaklaştırdı. Yüz yüze yapılan eğitim sekteye uğradı. Tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de uzaktan eğitime geçildi. Bu süreçte bazı çocuklarımızın uzaktan eğitim için gerekli araçlardan yoksun olduğunu ve sıkıntı yaşadıklarını öğrendik.

Gümülcine Türk Gençler Birliği, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği olarak, üç kuruluş bu çocuklarımızı tespit edip, bir miktar tableti kendilerine ulaştırdık. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin gözlerindeki sevinç pırıltılarını görmenin mutluluğuna eriştik.

Bu vesileyle tüm öğrencilerimize bir kez daha eğitim yaşamlarında başarılar dileriz.”

BİRLİK Gazetesi olarak bu üç güzide STK’mızı tebrik ediyoruz ve diyoruz; Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu, Partilerin Milletvekilleri, Müftülüklerimiz, DMT Eyaletine seçilmiş olanlar, Belediyeler ve son olarak da Batı Trakyalı işadamlarına duyurulur. Haberi okuyun ki haberiniz ola….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz