Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ‘ÖZEL AVCILAR HOSPİTAL’ BATI TRAKYA’DA!

‘ÖZEL AVCILAR HOSPİTAL’ BATI TRAKYA’DA!

17
0

Türkiye’de İstanbul şehrinde hizmet veren ‘Özel Avcılar Hospital’ hastanesinin sağlık çalışanları ve hekimlerinden oluşan 40 kişilik grup Batı Trakya’ya gelerek Gümülcine, Kavala ve Dedeağaç şehirlerini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Özel Avcılar Hospital çalışanları 24 Ağustos Cumartesi günü Batı Trakya, Gümülcine şehrine gelerek Türk Gençler Birliği bahçesinde King Food Restorant’ının meşhur lahmacun arası dönerinden yedi. “Sırf bu döner için bile buraya gelinir” diyen gruba Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan ve eşi eşlik etti.

Gümülcine’de bulunan tarihi mekanlardan “Yeni Cami”, “Eski Cami”, “Platia Meydanı”, “Saat Kulesi” ve “Çukur Kahve”yi ziyaret eden ekip, Kavala’da konaklayarak Osmanlı Dönemi’nden bu günlere taşınan tarihi mekanları da ziyaret etti. Meşhur Kavala Kurabiyesi Fabrikası ziyaretinin ardından Dedeağaç’a geçerek Makris’de Taverna of Agios Gorgios’da yenilen öğlen yemeğinin ardından Türkiye’ye dönen ekip, Batı Trakya gezisinden oldukça memnun kaldıkları ve en kısa zamanda buraya tekrar geleceklerini belirttiler.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz