Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÖNDER MÜMİN BÜYÜK MÜSELLİM VE BULATKÖY KÜLTÜR VE FOLKLOR DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

ÖNDER MÜMİN BÜYÜK MÜSELLİM VE BULATKÖY KÜLTÜR VE FOLKLOR DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

24
0

Önder Mümin Büyük Müsellim ve Bulatköy Kültür ve Folklor Derneklerini ziyaret etti.

İleri listesi başkanı, Yassıköy Belediye Başkan adayı, Av. Önder Mümin, Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneğini ziyaret etti. Dernek yönetimi Önder Mümin ve İleri listesi Belediye Meclis ve Muhtarlar meclisi adaylarını samimi ve dosthane bir ortamda ağırladı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Önder Mümin derneklerimize ve spor kulüplerimize verdiği önemi bir kez daha dile getirdi.

Akabinde Önder Mümin ve liste arkadaşları Bulatköy Kültür ve Folklor derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Samimi bir şekilde karşılanan adaylar ve dernek yöneticileri arasında belediye ve derneklerin yakınlaşması ve ortak faaliyetler düzenlemesi anlamında fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneği ve Bulatköy Kültür ve Folklor Derneği ziyaretlerinin ardından Av. Önder Mümin aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

”Müsellimköy ve Bulatköy Kültür ve Folklor Dernek yöneticilerine bizleri samimi ortamda ağırladıkları için teşekkürü ediyorum. Listemizin belediyecilik anlayışında derneklerimizle yakın temas halinde olmayı umut ediyoruz. Programımızda yer alan, tüm faal derneklere yıllık 2.000 euro ekonomik destek vaadimizi kendilerine aktardık. Ayrıca Kiraz festivalimizin Bulatköy Derneği’nin daha aktif rol alacağı bir ortamda devam ettirilmesi gerektiğini belirttik. Müsellimköy derneği çatısı altında Tütün festivali ve Barış festivalleri düzenleme projelerimizi dernek yöneticilerine aktardık. Şahsım ve İleri listesi üyesi arkadaşlarımızı dosthane bir ortamda ağırlayan dernek yöneticilerimize bir kez daha teşekkürü borç biliyorum.”

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x722sn9

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz