Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFA ALİÇAVUŞ: “VARLIĞIMIZI KABUL ETMEYENLERE MESAJ VERMEK İSTİYORUZ”

MUSTAFA ALİÇAVUŞ: “VARLIĞIMIZI KABUL ETMEYENLERE MESAJ VERMEK İSTİYORUZ”

23
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ile DEB Partisi eski Genel Başkanı ve Onursal Başkanı Işık Ahmet, 23 Nisan Çarşamba günü Bulduklu köyünü ziyaret ettiler. Mustafa Ali Çavuş burada halka hitaben yaptığı konuşmada, “varlığımızı kabul etmeyenlere mesaj vermek sitiyoruz” dedi. 

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu  seçimlerine katılma kararından sonra başlattığı köy ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyeretler çerçevesinde ziyaret edilen Bulduklu köyünde, Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’a ve Onursal Başkan Işık Ahmet’e büyük ilgi gösterildi.

“VARLIĞIMIZI KABUL ETMEYENLERE MESAJ VERMEK İSTİYORUZ!”

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş halka hitaben yaptığı konuşmada Avrupa Parlamentosu seçimlerine neden katılma kararı aldıklarını anlattı. Bugüne kadar varlığımızı kabul etmeyenlere, bizleri muhattap alıp, sorunlarımızı çözüme kavuşturmaktan uzak duranlara bir mesaj vermek istediklerini söyledi. Antidemokratik %3’lük yasaya rağmen azınlık olarak halkın mutsuzluğunu ve azınlığın gelecek kaygılarını demokratik bir yolla dünyaya duyurmak istediklerini belirtti.

“DEB PARTİSİ’NİN YÜREKLİ BİR KADROSU VAR”

DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Ahmet de azınlık halkı için uğraşan DEB Partisi`nin arkasında tüm azınlığın duracağından ve destekleyeceğinden hiç şüphesi olmadığını ifade etti. DEB Partisi`nin genç ve yürekli bir kadrosu olduğunu ve canla başla halkın sıkıntılarını, sorunlarını dünyaya duyurmaya çalıştıklarını belirterek, bunları gören halkımızın elele verip, DEB Partisi ile bütünleşeceğine inandığını söyledi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz