Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ: “AZINLIK İNSANI HAKLARINI ARAMA MÜCADELESİNE DEVAM EDECEKTİR”

MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ: “AZINLIK İNSANI HAKLARINI ARAMA MÜCADELESİNE DEVAM EDECEKTİR”

17
0

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ali Çavuş mesajında, “umutların taşındığı yeni yılda da ülkemizin ekonomik sıkıntıları ve katmerleşerek büyüyen azınlık haklarının sorunları hepimizi zorlayacak. DEB Partisi bu zorluğun bilinciyle azınlık insanının haklarını arama mücadelesine devam edecektir. Azınlık insanının dünyasında yılgınlığa umutsuzluğa yer yoktur” ifadelerine yer verşyor.

DEB PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ’TAN YENİ YIL MESAJI

Değerli Batı Trakyalı Hemşerilerim,

Barışı egemen kılmak, haksızlıkları sonlandırmak, dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek adına çabalayarak ve çalışarak geçirdiğimiz bir yılı geride bırakırken, bu çabaları devam ettirme azmiyle umutlarımızı hep birlikte yeni gelen yıla taşıyoruz.

Umutların taşındığı yeni yılda da ülkemizin ekonomik sıkıntıları ve katmerleşerek büyüyen azınlık haklarının sorunları hepimizi zorlayacak. DEB Partisi bu zorluğun bilinciyle azınlık insanının haklarını arama mücadelesine devam edecektir. Azınlık insanının dünyasında yılgınlığa umutsuzluğa yer yoktur. Gelecekteki gökkuşağımız içimize akıttığımız göz yaşlarından doğacaktır. Başarmak için çok çalışmak zorunda olduğumuzu unutmadan, yeni hedeflere ulaşmak için gecemizi gündüzümüze katacağız.

Bu mücadelemiz, bölgemizde azınlık insanına insanca bir yaşamı egemen kılıncaya dek devam edecek. Dostluğun eşitliğin ve barışın bölgemizde hakim kılındığı gün, hedefimize ulaşmış olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle azınlık, çoğunluk ayırt etmeksizin herkesin yeni yılını kutlarım. Dünyada savaşların, acıların son bulması umuduyla, tüm dünyaya barışın, sevginin ve huzurun hakim olması temennisiyle herkese esenlikler dilerim.

Mustafa Ali ÇAVUŞ

DEB Partisi Genel Başkanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz