Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜFTÜ METE: “İSKEÇE OLARAK İDOMENİ’YE 5 TIR VE 22 KAMYON YARDIM GÖNDERDİK”

MÜFTÜ METE: “İSKEÇE OLARAK İDOMENİ’YE 5 TIR VE 22 KAMYON YARDIM GÖNDERDİK”

22
0

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete idomeni’deki mültecilere yapılan yardımı BİRLİK gazetesi’ne değerlendirdi. Müftü Mete, “bugüne kadar idomeni’ye 5 TIR, 22 kamyon yardım gönderdik” dedi. Yardımda bulunan Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık insanına teşekkür etmek üzere Müftülük tarafından bir açıklama ve teşekkür yazısı da yayınladıklarını dile getirdi.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x41n7uk_muftu-mete-multecilere-yardimi-yorumladi_news 

AÇIKLAMA VE TEŞEKKÜR

İskeçe Müftülüğü öncülüğünde Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın göçmen kardeşlerimize yaptığı yardım kampanyası, çok geniş kitleye ulaşmıştır. İdomeni bölgesi en çok ihtiyacın olduğu bir bölge olması hasebiyle, İskeçe Azınlık mensuplarının yardımları bu bölgedeki mülteci kardeşlerimize yapılmıştır. Yardımlar daha çok gıda cinsinden olmuş, az miktarda giyecek yardımı da yapılmıştır. Toplanan diğer giyim eşyası ise ihtiyaca göre bilahare gönderilecktir.

İdomeni’de onbinin üstünde çok zor şartlarda bekleyen mültecilere 6 defadan olmak üzere; 5 kamyon (tır), 22 kamyonet yardım ulaştırılmıştır. Bu yardımı organize eden imam, mütevelli heyetleri başta olmak üzere, asıl bu işin kahramanları değerli Müslüman Türk Kardeşlerimize çok teşekkür ederim. Bu vesileyle Yüce Allah’tan yaptığınız yardımlarınızın kabulünü niyaz eder, sıhhat, afiyet, bol ve hayırlı rızık temenni ederim.

Ahmet METE

İskeçe Müftüsü

NOT:

Sonradan toplanan yardımlar, daha sonra ulaştırılacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz