Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN MELEKLİ KÖYÜNE TAZMİNAT KONUSUNU GÖRÜŞTÜ

MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN MELEKLİ KÖYÜNE TAZMİNAT KONUSUNU GÖRÜŞTÜ

14
0

Rodop milletvekili Ahmet Hacıosman’ın, Melikli (Meleti) köyünde meydana gelen kasırga konusu ile ilgili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Vasilis Kegeroğlu’ya gerçekleştirmiş olduğu  ziyaret.

Rodop milletvekili Ahmet Hacıosman bugün, Melikli (Meleti) köyünde büyük zarara sebep olan kasırgayı görüşmek amacıyla, zarar tazminatlarından sorumlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Vasilis Kegeroğlu’yu ziyaret etti.

Kasırganın meydana geldiği gün bölgede hakim olan durumu, kasırganın evler ve tarım depolarında büyük zararlara sebep olduğunu aktaran milletvekili, konu ile ilgili gelişmelerin neler olduğu, bölgenin ne şekilde tanımlanacağı ve zarar tazmin süreci ile ilgili detaylı bilgi istedi.     

Söz konusu yerleşim biriminin geçmişte de doğal afetlerden zarar gördüğünü belirten milletvekili, zararların karşılanması için yapılacak işlemlerin acil bir şekilde tamamlanması yönünde  büyük ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

Konuyla ilgili tüm birimlerin ve kurumların daha iyi organize olabilmeleri açısından, ziyaret esnasında, Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanı Yorgos Petridis ile de telefon görüşmesi gerçekleştirildi.  

Milletvekiline, ziyaretinden ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sunan Bakan Yardımcısı, zarar tazmin işlemlerinin sorunsuz devam ettiğini bildirerek, zarar listeleri Bakanlığa ulaşır ulaşmaz ödemelerin gerçekleşeceğini dile getirdi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz