Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MALKARA BELEDİYE BASKANI BAŞKONSOLOS AKINCI’YI ZİYARET ETTİ

MALKARA BELEDİYE BASKANI BAŞKONSOLOS AKINCI’YI ZİYARET ETTİ

11
0

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’yı ziyaret etti.

Balkan ülkelerine yönelik başlattığı çalışma ziyaretleri kapsamında Gümülcine’ye (Komotini) gelen Malkara Belediye Başkanı ilk önce Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’yı ziyaret etti. Başkan Yurdakul, Balkan ülkelerine gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri hakkında bilgi verdi. Başkonsolos Akıncı da bu ziyaretten duyduğu menuniyeti dile getirdi ve Başkan Yurdakul’a teşekkür etti.

Müftü İbrahim Şerif’i ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un ikinci ziyaret ettiği kurum ise Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü oldu. Başkan Yurdakul Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret ederek karşılıklı olarak faliyetler hakkında görüştüler. Müftü Şerif bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve İstanbul yolu üzerinde bulunan Malkara’yı ziyaret edeceğini söyledi. Bundan büyük bir mutluluk duyacağını dile getiren Başkan Yurdakul, Müftü İbrahim şerif’i malkara’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.

Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni Ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Müftü İbrahim Şerif’i ziyaretin ardından Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni ziyaret etti. Başkan Koray Hasan tarafından karşılanan Yurdakul, GTGB’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve kültürel alanda karşılıklı olarak ne gibi faliyetlerin yapılabileceği üzerinde duruldu.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x38upg0_muftu-serife-malkara-belediye-baskanindan-ziyaret_news

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz