Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOZLUKEBİR BELEDİYESİ HALKI KAN AĞLIYOR!

KOZLUKEBİR BELEDİYESİ HALKI KAN AĞLIYOR!

11
0

Dün gece Kozlukebir belediyesinin civar köylerinde yaşanan doğa felaketinin izleri, günün ilk ışıklarıyla beraber gün yüzüne çıkmaya başladı.

İlk olarak bölge halkının kendi imkanları çerçevesinde görülen zararların yaralarını sarmaya çalıştığı gözlenirken, başta tarlalarda ekili tütün ürünleri olmak üzere bir çok ekili ürünler zarar gördü.

BİRLİK gazetesi olarak Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman ile yapmış olduğumuz görüşmede, bölgede yaşanan felaketi Atina’daki Tarım Bakanlığı’nın yetkililerine ilettiğini söyledi. Hacıosman, bu sabah bölgede yaşanan felaketi duyunca köyleri ziyaret ederek, ortaya çıkan zararı yerinde gördüğünü, başta Atina’daki ELGA kurumunun yetkilileri olmak üzere, Dedeağaç’taki yetkililerle de irtibata geçtiğini ve kendilerini konuyla ilgili bilgilendirdiğini belirtti.

ELGA yetkilileri zarar gören bölgelerde gerekli incelemelerde bulunacak

BİRLİk gazetesi aracılığıyla da bölge halkına çağrıda bulunan milletvekili Hacıosman, önümüzdeki Pazartesi günü ELGA yetkililerinin başta Kozlukebir bölgesi olmak üzere, bölgede incelemelerde bulunacağını, zararların giderilmesi için de her türlü girişimlerde bulunmaya devam edeceğinin altını çizdi. Ayrıca Hacıosman bölgede yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içinde olduğunu belirterek, bölge halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Öte yandan Kozlukebir ve civar köyleri, 2005 yılında da buna benzer bir dolu felaketi yaşamış ve bölge halkının büyük bir bölümünün zararları dönemin milletvekili İlhan Ahmet’in üstün gayretleri ve girişimleri neticesinde karşılanmıştı. Bölge halkı şimdi de aynı gayret ve çabayı, başta Rodop Milletvekilleri Ahmet Hacıosman ve Ayhan Karayusuf olmak üzere diğer yetkililerden bekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz