Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KETENLİK BİÇKİ-DİKİŞ-NAKIŞ ve EL SANATLARI KURSU’NUN YIL SONU SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

KETENLİK BİÇKİ-DİKİŞ-NAKIŞ ve EL SANATLARI KURSU’NUN YIL SONU SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

18
0

İskeçe Türk Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Ketenlik Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kursu’nun yıl sonu sergi açılışı 15 Mayıs 2011 Pazar günü gerçekleştirildi. Açılışa İskeçe Türk Birliği Başkanı Sayın Ahmet Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Mustafa Sarnıç, Nallıhan Belediye Başkanı Sayın Adnan Okur, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Sayın Ahmet Mete, Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal ve Meclis Üyeleri, Eyalet Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Uzun, T.C. Ziraat Bankası İskeçe Şubesi Müdürü Sayın Ömer Çay, BAKEŞ Başkanı Sayın Cemil Kabza, İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Lisesi Yöneticisi Sayın Rıza Kırlıdökme, İskeçe Belediyesinde Eşitlik Listesi Başkanı Sayın Hüseyin Ahmetoğlu, İskeçe İli Encümenler Üst Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Zeybek ve çok sayıda soydaşımız katıldı.

 

Sunuculuğunu İskeçe Türk Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Tüccar’ın yaptığı etkinlikte açılış konuşmasını yapan İskeçe Türk Birliği Başkanı sn. Ahmet Kara, bütün misafirleri selamladıktan sonra, Ketenlik’te aynı günde üç etkinliğin gerçekleşmesinin sevincini yaşadığını ifade ederek katılan herkese teşekkür etti. Daha sonra sırasıyla İskeçe Müftüsü sn. Ahmet Mete, Eyalet Başkan Yardımcısı sn. İrfan Uzun, Mustafçova Belediye Başkanı sn. Mustafa Cukal, Nallıhan Belediye Başkanı sn. Adnan Okur, BAKEŞ Başkanı sn. Cemil Kabza ve son olarak T.C. Gümülcine Başkonsolosu sn. Mustafa Sarnıç beyefendi birer selamlama konuşması yaptılar.

 

Ketenlik Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kursu öğretmeni Hamide Veli ve öğrencilerinin yıl boyunca üretmiş oldukları el emeği göz nuru ürünleri sergilendi. Etkinlikte ayrıca, İskeçe Türk Birliği Halkoyunları öğretmenleri Hüseyin Ahmetoğlu ve Tülin Hacıhalil’in çalıştırdığı Halkoyunları ekibinin gösterileri katılımcıların beğenisini topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz