Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KALFALI GENÇ FUTBOLCU OKTAY ERDOĞAN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

KALFALI GENÇ FUTBOLCU OKTAY ERDOĞAN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

21
0

Rodop ilinin Gümülcine belediyesine bağlı Kalfa köyünde ikamet eden Oktay Erdoğan isimli genç futbolcu trafik kazası geçirdi.

Bu akşam saatlerinde yaşanan kaza, Kozlukebir Sirkeli köyü istikametine giden yolda meydana geldi. İlk belirlemelere göre, motosikletin dengesini kaybetmesi sonucunda meydana gelen kazada gencin başından ve ayağından ciddi şekilde yaralandığı görüldü.

Kaza sonrası yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine, Sirkeli Polis Karakolu ve Gümülcine Devlet Hastanesi’ne bağlı bir ambulans ekibi olay yerine gelerek yaralı gence ilk müdahelenin ardından hastaneye kaldırdılar.

Kaza sonrası Sirkeli Polis Karakolu ekipleri de kazanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu.

Sıcağı sıcağına BİRLİK gazetesinin derhal olay yerine giderek elde ettiği bilgilere göre genç Oktay Erdoğan’ın, bu yıl Kozlukebir Kartalları takımına yeni transfer olduğu ve kazadan önce Kozlukebir köyünde antremana katıldığı belirtildi. Kazanın da antremandan sonra köyüne döndüğü sırada gerçekleştiği kaydedildi.

BİRLİK gazetesi olarak Kalfa köyünden bu genç futbolcu kardeşimizin kendisine ve ailesine büyük geçmiş olsun derken ALLAH’tan acil şifalar dileriz. 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz