Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “HERKESİ KAN VERMEYE DAVET EDİYORUZ”

“HERKESİ KAN VERMEYE DAVET EDİYORUZ”

28
0

İskeçe İli S.Ö.P.A. Mezunu Azınlık Okulları Öğretmenler Derneği’nden Kan Bağışı Kampanyası.

İskeçe İli S.Ö.P.A. Mezunu Azınlık Okulları  Öğretmenler Derneği 3 Mayıs 2017  Çarşamba  günü Saat:17:00-20:30 arası Xanthi (İskeçe) 1. Azınlık   Merkez İlkokulunda ihtiyaç sahiplerinin kan ihtiyacını karşılamak ve öğrencilerimize örnek olmak adına Kan Bağışı Kampanyası düzenliyoruz. Kan Derneği AGAPİ  ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu kampanyaya tüm üyelerimizi, yakınlarını, tanıdıklarını,eşini, dostunu,velileri ve tüm gönüllüleri destek vermeye davet ediyoruz. Herkesin her an acil kana ihtiyacı olabilir. Kazaların ve hastalıkların ne zaman nerede geleceği belli olmaz. Bu yüzden bu tür kampanyalara olabildiğimiz kadar destek olmamız gerekiyor.  Unutulmamalıdır ki hiç ummadığımız bir anda bizimde ihtiyacımız olabilir.

KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR ve sadece insan vücudu üretebilir bu konuda herkesin duyarlı olması gerekir. Ayrıca kan vermenin sağlık yönünden olumlu etkilerinin olduğuda bilimsel bir gerçektir.
– Gelin hep birlikte 3 Mayıs 2017  Çarşamba  günü Saat:17:00-20:30 arası Xanthi (İskeçe)1.Azınlık   Merkez İlkokulunda kan bağışında bulunalım.

Tarih: 3 Mayıs 2017  Çarşamba Saat:17:00-20:30
Adres: Xanthi (İskeçe)1.Azınlık Merkez İlkokulu

İletişim:

Nurettin KIYICI: 6947683158

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz