Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HEMŞEHRİMİZ DÜNDAR BURSA’DA HERKESİN SEVGİSİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

HEMŞEHRİMİZ DÜNDAR BURSA’DA HERKESİN SEVGİSİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

16
0

Hemşehrimiz Bursa Osmangazi Belediye Başkan’ı Mustafa Dündar, Bursa’da herkesin sevgisini kazanıyor. Yolda yürürken rastladığı yaşlılarla sohbet ederken, minikleri de hediyelerle sevindiriyor.

Osmangazi Belediyesi bir yandan çağdaş belediyecilik hizmetlerini ilçeyle buluştururken diğer yandan insan odaklı yönetim anlayışının da en güzel örneğini sergiliyor.

Belediye Başkanı Mustafa Dündar, haftanın üç günü sürdürdüğü mahalle ziyaretleri sırasında hem belediye hizmetlerini denetliyor hem de vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve sorunlarının çözümünde yardımcı oluyor. Bu hafta Demirtaş bölgesini ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 92 yaşındaki Fatma Besen’i evinde ziyaret etti.

Fatma nine hatırını soran Başkan Dündar’a, sobanın üzerinde pişirdiği kestaneden ikram etti. 10 yaşındayken Yunanistan’dan Türkiye’ye göç ettiklerini anlatan Fatma nine, ziyareti nedeniyle Başkan Dündar’a teşekkür etti. Başkan Dündar mahalle gezisi sırasında karşılaştığı çocukları da ihmal etmedi. Dündar, çocuklara Oyuncak ve boya seti hediye etti.

Foto: Haberler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz