Ana Sayfa Batı Trakya Haber Hadi Turus Batı Trakya’da Soydaşlarıyla İftar Programlarında Buluşuyor

Hadi Turus Batı Trakya’da Soydaşlarıyla İftar Programlarında Buluşuyor

2
0

YTB Başkan Yardımcısı Hadi Turus Batı Trakya’da soydaşlarıyla iftar programlarında buluşuyor, Batı Trakya Türkleri’nin kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkan Yardımcısı Abdulhadi Hadi Turus, Batı Trakya’da Yassıköy gençlerinin düzenlediği iftar programında binlerce soydaşıyla buluştu.

Başkan Yardımcısı Hadi Turus, daha önce ise Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti. Müftülüğün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Yassıköy’de İftar programına katılan Abdulhadi Hadi Turus, Yassıköy Belediyesi Azınlık Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkan Yardımcısı Abdulhadi Hadi Turus, Batı Trakya’daki ziyaretleri çerçevesinde İskeçe bölgesinde Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin’i makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda Ketenlik Gençlik ve Kültür Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Hadi Turus burada Dernek yönetimi ve gençlerle bir araya geldi.

Ayrıca Mustafçova Gençlik Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Yardımcısı Abdulhadi Hadi Turus, dernek yönetimi ve gençlerle buluştu, derneğin faliyetleri hakkında bilgi aldı.

Konuk YTB Başkan Yardımcısı Hadi Turus ayrıca Batı Trakya ziyareti kapsamında, Dimetoka Meriç Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Orucunu burada yaşayan soydaşlarıyla birlikte açtı.

Son olarak Gümülcine’de Abdulhadi Hadi Turus, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Merkezini ziyaret etti. Daha sonra sırasıyla Gümülcine’de Batı Trakya Gümülcine Türk Gençler Birliğini, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği’ni, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’ni, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Araştırma Şirketi’ni (BAKEŞ) ziyaret ederek yöneticilerle görüştü.

Video izle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz