Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HACIOSMAN AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİ OPEKEPE KURUMLARI 35. ZİRVESİNE KATILDI

HACIOSMAN AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİ OPEKEPE KURUMLARI 35. ZİRVESİNE KATILDI

10
0

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman Avrupa Birliği Ülkeleri OPEKEPE Kurumları 35. Zirvesine katıldı.

Milletvekili Ahmet Hacıosman bugün, Avrupa Birliği Ülkeleri OPEKEPE (Avrupa Teşvik Primleri Ödeme ve Denetleme Kurumu) Kurumları’nın Gümülcine’ de (Komotini) gerçekleşen 35. Zirve toplantısına katıldı.

Ahmet Hacıosman, 9-11 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen, 30 Avrupa Birliği Ülkesi ve Türkiye’den çok sayıda katılımcının yer aldığı toplantıda “Kırsal BölgelerdeTarımsal Kalkınmanın Desteklenmesi” konulu toplantıda, bir çok yetkili ile görüşme imkanı bularak, bölgemizin tarımsal bir bölge olması hasebiyle fikir alışverişinde bulundu.

Zirve toplantısına katılan yetkililer arasında, OPEKEPE Başkan Yardımcıları Aleksandros Ofidis ve Dimitra Halkia, Genel Müdürü Kiryakos Babasidis, Avrupa Birliği Programlarından sorumlu Frangiskos, Destek Primlerinden sorumlu Athanasia Repa, AGRİ (Avrupa Tarımsal Kalkınma Komisyonu) Genel Müdür Vekili ve Almanya OPEKEPE Kurum Başkanı ve ayrıca aday ülke Türkiye’den Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan Proje Hizmetleri Genel Koordinatörü Tahir Avan ve beraberindeki yetkililer ile milletvekili Ahmet Hacıosman detaylı ve çok önemli görüşme imkanı da buldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz