Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GURBETÇİ DERNEK’TEN “YARDIM ELİNİ UZAT” KAMPANYASI’NA ANLAMLI DESTEK

GURBETÇİ DERNEK’TEN “YARDIM ELİNİ UZAT” KAMPANYASI’NA ANLAMLI DESTEK

15
0

Almanya’nın Homburg Saar bölgesi Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Kasadarı Ramadan Köse, DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek dernek olarak toplanan yardımları İl Teşkilatı’na teslim etti. Ramadan Köse DEB Partisi’nin faaliyetlerini Almanya’dan takip ettiklerini belirterek partiye üye oldu.

3 Ağustos 2013 Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Ramadan Köse’yi  DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ile İl Teşkilatı Yöneticileri karşıladı.

Ziyaret sırasında söz alan Ramadan Köse, Homburg Saar BTTDD olarak kampanyayı öğrendikleri andan itibaren harekete geçtiklerini ve dernek üyelerinin de desteği ile kampanyaya katkı yaptıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Kampanyayı ilk öğrendiğimiz anda arkadaşlarımızla bir araya gelerek bu kampanyaya mutlaka destek vermemiz gerektiğine karar verdik. Bizler gurbette yaşamaktayız. Fakat kalbimiz her zaman Batı Trakyalı soydaşlarımızla atıyor. Onların sıkıntıları ve sorunları bizim de sıkıntılarımızdır. Bu düşüncelerle bugün toplanan yardımları sizlere teslim etmek amacıyla partinizi ziyaret ediyorum. DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı bu anlamlı kampanyadan dolayı tebrik ediyorum ve bize yardım etme fırsatını yarattıkları, buna vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum.”

Ozan Ahmetoğlu da Almanya’daki gurbetçi soydaşlarımızdan gelen bu desteğin kendilerini son derece duygulandırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“İskeçe’de yaşayan insanlarımızın kampanyaya destek vermeleri tabii ki bizleri sevindiriyor. Almanya’daki Homburg Saar Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nden kampanyamıza yapılan destek bizleri gerçekten memnun etmiştir. Bu kampanyaya yapılan en anlamlı desteklerden biri olarak görüyoruz. Gurbetçilerimizden gelen bu destek, yurtdışındaki kardeşlerimizin gözünün ve gönlünün memlekette olduğunu göstermiştir. Ben buradan dernek başkanı sayın Lütfü İbram, Yönetim Kurulu’na ve tüm üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun.”

Bu arada DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, Almanya’daki Homburg Saar derneğine yönelik teşekkür mektubunu derneğin kasadarı Ramadan Köse’ye verdi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz