Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE KÖPEKLER ADAMI PARAMPARÇA ETTİ!

GÜMÜLCİNE’DE KÖPEKLER ADAMI PARAMPARÇA ETTİ!

30
0

Gümülcine’de köpekler adamı paramparça etti.

Gümülcine’nin tanınmış elektronik cihaz tamircilerinden Pangozidis iki köpeğin saldırısı sonrasında paramparça durumda Dedeağaç hastanesine kaldırıldı.

Görgü tanıklarının söylediklerine göre, teknisyen Pangozidis Gümülcine sanayi bölgesinde ikamet eden bir ailenin uydu antenini tamir etmek için gittiği sırada evdeki köpekler tarafından saldırıya mahruz kaldı. Pangozidis aracından indiği anda iki köpek aniden üzerine saldırdı. Saldırıya üçüncü bir köpek te dahil oldu. 

Bunun üzerine yardım çığlıkları atan ev sahibi kadının sesini duyan sanayi bölgesindeki itfaiye görevlisi derhal olay yerine koştuktan sonra kanlar içinde yerde yatan Pangozidis’i kurtarmak için itfaiye aracından su sıkarak ve özel giysileriyle müdahale ettiği belirtiliyor. Pangozidis’i son anda ölümden kurtaran itfaiye erinin olay yerine çağırdığı ambulansla Dedeağaç hastanesine kaldırılmasına yardımcı olduğu ifade edilirken, Pangozidis’in derhal ameliyata alındığı ve derin kanamalarının uzun uğraş sonrasında durdurulduğu ve şu an hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak derin kalıcı yaraların var olduğu belirtiliyor.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz