Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE SOYDAŞIN EVİ KÜL OLDU!

GÜMÜLCİNE’DE SOYDAŞIN EVİ KÜL OLDU!

29
0

Gümülcine’de bir soydaşın evi kül oldu. Gümülcine’de Poşpoş yakınlarında Hacı İpekçi Mahallesi’nde 77 yaşında Tarım Siğortası (OGA) emeklisi olan Hüseyin Hüseyin’e ait evde çıkan yangın sonucu evin tamamı kullanılamaz hale geldi.

Henüz yangının çıkış nedeni bilinmezken, evin yanmaya başladığı anda evin içinde 2 yaşında yalnız bir kız çocuğu vardı, komşular çocuğu dışarıya çıkarmayı başardı ve korkulan olmadı, can kaybının yaşanmaması biraz olsun ev sahibini teselli etti.

Görgü tanıkları, Gümülcine itfaiye ekiplerinin yangına yaklaşık 20 dakika gecikmeli gelmelerine sitem ederken, yangın bölgesine bir ambulansın gelmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. İtfaiye ekibi yangına ilk olarak küçük bir araçla müdahale etti, ancakyangın devam ederken araç ve su tankeri takviye etmek zorunda kaldı. Yangın giderek büyümeye başladı ve yakınındaki evlere sıçramaması için ekipler büyük uğraş verdi. Nesye ki can kaybı olmadan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı ve soğutma çalışmalarıyla yangını tamamen söndürdü.

Ancak evde ikamet eden hamile bir bayan yangından dolayı rahatsızlanınca polis ekipleri ambulansa haber verdi. Ancak ambulans gelinceye kadar hamile bayan kendi imkanlarıyla Gümülcine hastanesine gitmek zorunda kaldı.

VİDEO İZLE:  http://www.dailymotion.com/video/x4v91mu_gumulcinede-yangin_news

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz