Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE 59 YAŞINDA BİR BAYAN KENDİNİ ASTI!

GÜMÜLCİNE’DE 59 YAŞINDA BİR BAYAN KENDİNİ ASTI!

28
0

Gümülcine’de 59 yaşında bir bayan kendini asarak yaşamına son verdi.

Gümülcine ve Azınlık insanı bir intiharla daha sarsıldı. Gümülcine’nin Harmanlık mahallesinde eşi ile birlikte yaşayan 59 yaşında bir soydaş bayan yaşadığı evin bir bölümünde kendini asarak yaşamına feci şekilde son verdi.

Komşularının belirttiğine göre Kızılağaç köyünde doğan, herhangi bir sağlık sorunu veya geçim sorunu olmayan talihsiz bayanın Gümülcine’de Harmanlık mahallesinde eşi ile birlikte yaşamını sürdürdüğü, çocuklarının olmadığı, mahallede de komşularıyla çok iyi geçindiği ve sevilen biri olduğu belirtiliyor.

Her gün olduğu gibi bugün de komşularıyla görüşüp konuşan bayan, öğlen saatlerinde eşinin evden ayrıldıktan sonra evin hareminde kendini asarak yaşamına bu şekilde son verdi.

Öğleden sonra eve dönen bayanın eşi, evin hareminde eşinin asılı bir şekilde cansız bedeniyle karşılaşınca fenalık geçirdiği, komşuların da yardımıyla teselli edilmeye çalışıldığı belirtiliyor.  

Komşularının derhal polise haber verdiği ve olay yerine gelen polisler tarafından yapılan incelemenin ardından, talihsiz kadının cansız bedenini otopsi yapılmak üzere Gümülcine devlet hastanesine kaldırıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz