Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ ÇANAKKALE’YE GEZİ DÜZENLEDİ

GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ ÇANAKKALE’YE GEZİ DÜZENLEDİ

18
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin 8 Eylül 2017 tarihinde Çanakkale’ye düzenlemiş olduğu geziye GTGB gençlik kolu, folklor ekibi ve saz ekibin den gençler katıldı.

Kafile başkanlığını GTGB Başkanı Necat Ahmet’in yaptığı gezide gençlerin milli şuurunu atalarının kahramanlıkları ile biçimlendirebilmek için şehitler abidesi ve Simülasyon Merkezi ziyaret edildi. Kültür Bakanlığı alan başkanlığı tarafından gençlere hediyeler dağıtıldı. Şehitlikte tiyatro gösterisi gençlerin gözlerini yaşarttı. Zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen özveri ve inançla savaşmanın ne kadar önemli olduğu yapılan bu kültür gezisinde gençler tarafından da rahatça algılandı. Bu tür kültür gezilerinde Gümülcine Türk Gençler Birliği Yönetimi bundan böyle ağırlığını koyup yarının gençlerini bilinçli ve tarihinden haberdar bir şekilde yetiştirmek için elinden geleni yapacağını tüm kamuoyuna duyurur.

Gümülcine Türk Gençler Birliği yönetimi olarak gezinin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve öğrencilerimize rehberlik yapan tüm öğretmenlere teşekkür ederiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz