Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE SANAYİ BÖLGESİNDE FABRİKAYA OPERASYON HAZIRLIĞI

GÜMÜLCİNE SANAYİ BÖLGESİNDE FABRİKAYA OPERASYON HAZIRLIĞI

23
0

Gümülcine Sanayi Bölgesi’nde saat 13:30 itibarıyla bir silahlı şahıs işine son verdiği fabrikanın sahiplerinden birini yaraladı ve iki çalışanın üzerine de ateş etti. Yaralılar Gümülcine Şişmanoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtiliyor.

 

Olay yerinde fabrikada görevli ve son anda dışarıya kaçan görgü tanıklarının söylediklerine göre olay şöyle gelişmiş.

Yunanistan’ın Korinthos bölgesi Egio’dan olan şahısın bir süre önce fabrikada işçi olarak çalıştığı ve son zamanda işine son verildiği gerekçesiyle bugün öğlen saatlerinde elinde bir av tüfeği ile Helesi Palastik Fabrikası’na gelerek bürolara girer girmez ard arda 6 kez havaya ateş ettiği belirtiliyor. Ardından silahını fabrika sahibinin üzerine doğrultup ateş ettiği ancak fabrika sahibinin kaçmak istemesi üzerine yaralandığı belirtiliyor. Şahısın yaralıların hastaneye kaldırılmasına izin verdikten sonra yeniden şu an itibarıyla iki esir daha aldığı belirtiliyor.

 

Bölgeyi abluka altına alan polis ve keskin nişancılar tetikte beklerken bir yandan da şahısla pazarlıkların telefon görüşmesiyle devam ettiği belirtiliyor.

Olay 16:00 itibarıyla halen devam ediyor.

Devam:

Saat 16:20 ve Selanik’ten 4 kişilik özel eğitilmiş antiterör uzmanı polis geldi. Etraftaki polisleri ve gazetecileri geri çekilmelerini istediler ve içeriye girmeye hazırlanıyorlar.

Saat 18:30 ve halen silahlı kişi ve polisler arasında pazarlık devam ediyor. Selanik’ten gelen Özel Tim yetkilisi şahısla konuşurken bir yandan da Özel Tim fabrika etrafında mevzilenmeye yer arıyor. Özel Tim’i sadece Birlik gazetesi görüntülemeyi başardı.  

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz