Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE GENCİNE AĞLADI

GÜMÜLCİNE GENCİNE AĞLADI

21
0

Gümülcine 33 yaşındaki gencin ölümüne ağladı. Gümülcine’nin Kırmahalle Çay Üstü semtinde ikamet eden 33 yaşındaki M.Mehmet girdiği psikolojik bunalımdan kurtulamayınca kendi evinde boynuna geçirdiği iple yaşamına son verdi.

2002 yılında Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun olan 33 yaşındaki M.Mehmet son dönemlere işsiz olduğu ve yakın çevresine yaşamdan artık zevk almadığını söylediği belirtilirken, son iki aydan beri de evinden dışarıya çıkmadığı mahalle sakinleri ve arkadaşları tarafından belirtildi.

Gümülcine’de Kahveci Mezarlığında toprağa verilen M.Mehmet’in cenaze törenine, PASOK Partisi Milletvekili Ahmet Hacıosman, N.D. Rodop sabık Milletvekili İlhan Ahmet, G.T.G.B. Başkanı Koray Hasan, Gümülcine S. Müftülüğü Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Gümülcine Belediye Başkanı Yardımcısı Rıdvan Molla İsa, B.T.A.Y.T.D. Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda genç katıldı. Cenaze töreninde gözü yaşlı baba taziyeleri kabul ederken zorlukla ayakta durduğu görüldü.

Birlik Gazetesi olarak M. Mehmet kardeşimize Allah’tan rahmet dilerken, çıktığı bu sonsuz yolculukta yolunun Cennet yolu olmasını diliyor, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz