Ana Sayfa Batı Trakya Haberler G.T.G.B. KORAY HASAN VE AİLESİ OĞULLARI OZAN HASAN İÇİN SÜNNET CEMİYETİ DÜZENLEDİ

G.T.G.B. KORAY HASAN VE AİLESİ OĞULLARI OZAN HASAN İÇİN SÜNNET CEMİYETİ DÜZENLEDİ

12
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan ve eşi Nafiye Osman çiftçi, 16 Eylül 2012 tarihinde oğulları Ozan Hasan’ın sünnet olması vesilesiyle Salmanlı köyünde Mevlid-i Şerif okuttular. Bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayıp cemiyete katılan çok sayıda akraba ve dostlarıyla başta Koray Hasan olmak üzere ve ailesi katılımcılarla yakından ilgilendi.

Sünnet törenine Türkiye’den Edirne Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Alp, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Edirne milletvekilleri Recep Gürkan ve Kemal Değirmendereli katıldı. Batı Trakya’dan da çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet cemiyetinde; başta Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonlosluğu’ndan Muavin Konsolos Alper Atak Ufuk Gözaydın, Rodop milletvekilleri Ahmet Hacıosman ve Ayhan Kara Yusuf, Dostluk Eşitlik Barış Partisi (D.E.B.) Özel Kalem Müdürü ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (B.T.A.Y.T.D.) Asbaşkanı Osman İsmail, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (B.T.T.Ö.B.) Başkanı Sami Toraman, İskeçe Türk Birliği (İ.T.B.) Başkanı Ahmet Kara, Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, Gümülcine Belediye Başkanı Yardımıcısı Rıdvan Molla İsa, azınlığın diğer kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda azınlık insanı yer aldı.

Bizlerde Birlik gazetesi olarak başta Koray Hasan ailesini bu güzel Mevlid-i Şerif etkinliğini düzenledikleri için kendilerini tebrik eder biricik oğulları Ozan Hasan’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz