Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GİRİT MİLLETVEKİLİ KEKEROĞLU TÜTÜNCÜLERİN SORUNLARI HAKKINDA İLK ELDEN BİLGİ SAHİBİ OLDU

GİRİT MİLLETVEKİLİ KEKEROĞLU TÜTÜNCÜLERİN SORUNLARI HAKKINDA İLK ELDEN BİLGİ SAHİBİ OLDU

34
0

Milletvekili İlhan Ahmet’in daveti üzerine Demokratik İttifak Partisi Meclis Grubu Başkanı ve Merkez Komitesi Başkanı Girit Milletvekili Vasilis Kekeroğlu Rodop ilinde temaslarda bulundu.  

Milletvekili İlhan Ahmet’in daveti üzerine Demokratik İttifak Partisi Meclis Grubu Başkanı ve Merkez Komitesi Başkanı Girit Milletvekili Vasilis Kekeroğlu Rodop ilinde temaslarda bulundu. Milletvekili İlhan Ahmet ile birlikte Tütün Kooperatifi yönetim kurulunu, sanayi bölgesinde DİAXON fabrikası çalışanlarını ve genel müdürünü, parti teşkilatı ve üyelerini ziyaret ederek sorunlar hakkında geniş bilgi aldılar.

Özellikle Türün Kooperatifi’nde Başkan Esat Hüseyin tarafından detaylı bir şekilde bilgilendirildiler. Burada eski milletvekili BAKEŞ Başkanı Ahmet Hacıosman da hazır bulundu.

Milletvekili İlhan Ahmet, tütün konusunda Parlamento’da yapmış olduğu çalışmaların bir de bölgede bizzat incelenmesi ve sorunların birinci elden aktarılarak bilgi sahibi olması açısından önemli olan bu ziyaretin ilerleyen dönemde aynı kararlılıkla ele alınarak gündemde tutulmasının önemini belirti.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x66zk5f

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x66zlrg

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz