Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÖZÜ DÖNMÜŞLER 106 KOYUNU TELEF ETTİLER!

GÖZÜ DÖNMÜŞLER 106 KOYUNU TELEF ETTİLER!

18
0

Gözü dünmüş kişi veya kişiler bir koyun sürüsünü telef ettiler. Rodop İli Yassıköy (İasmos) Belediyesi’ne bağlı Narlıköy’de yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler küçük baş hayvan besicisi M. Ö’nün koyun ağılına girerek ağılda bulunan 106 koyunun boğazını bıçakla keserek koskocaman bir koyun sürüsünü telef ettiler. Sabah koyun ağılına giden M. Ö. gördüğü manzara karşısında şoka uğrarken, binbir zorlukla bir ömür uğraş verip elde ettiği sermayesinin birileri tarafından bir gecede feci şekilde telef edilip yok olmasına bir anlam veremedi.

Bununla da yetinmeyen gözü dönmüş olan şahıslar, doğuma hazırlanan gebe bir koyunun karnındaki kuzusunu da çıkararak kafasını kestikten sonra anne koyunun üzerine bırakmaları ise büyük bir şaşkınlık yarattı.

Şimdi tüm gözler bu vahşeti yapan kişi veya kişilerin yakanlmasına çevrildi. Hatırlanacağı üzere yaklaşık iki yıl önce Rodop ilinin başka köylerinde de benzeri olaylar yaşanmış ancak bu olayları yapanlar bir türlü yakalannamamıştı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz