Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GAT LARİSSA TEŞKİLATI DEB PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

GAT LARİSSA TEŞKİLATI DEB PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

16
0

Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Larissa Teşkilatı’nın yeni Yönetim Kurulu Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Erdem Enveroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, DEB Partisi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ahmet ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet tarafından karşılanıp ağırlandılar.

Görüşmede Başkan Erdem Enveroğlu heyet adına söz alarak tüm Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı ve GAT Larissa Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ayrıca öğrencilerin başta ekonomik olmak üzere karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DEB Partisi olarak GAT Teşkilatlarını ve gençleri çok önemsediklerini, gençlerin Batı Trakya Türk Azınlığı’nın geleceği olduğunun altını çizdi. Öğrencilerimizin donanımlı yetişmeleri gerektiğini, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın kendilerinden çok büyük hizmetler beklediğini, hatta DEB Partisi’ni gelecekte kendilerinin üstlenip daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Bu vesile ile tüm gençlerin yeni yılını kutlayan Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, 2014 yılının öğrencilerin tüm sorunlarının ortadan kalktığı, gençlerimizin başarıdan başarıya koştuğu bir yıl olmasını temenni etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz