Ana Sayfa Batı Trakya Haberler EYALET BAŞKAN YARDIMCISI “EN İYİ TÜRK ÖLÜ TÜRK” DİYE YAZDI, ORTALIK KARIŞTI

EYALET BAŞKAN YARDIMCISI “EN İYİ TÜRK ÖLÜ TÜRK” DİYE YAZDI, ORTALIK KARIŞTI

22
0

Sakız (Hios) adası Eyalet Başkan Yardımcısı Stamatis Karmancis şahsına ait facebook sayfasında yazdığı “en iyi Türk ölü Türk” diye yazdı ve bir anda Yunanistanda ortalık karıştı. Yaz ve kış aylarında Türk turistlerle dolup taşan ve ada nüfusunu ayakta tutan Türklere karşı ağıza alınmayacak laflar eden Eyalet Başkan Yardımcısına ada halkı ateş püskürüyor.    

Stamatis Karmancis yazdığı yazıda şu ifadelere yer verdi.

“Son iki gün bizim hava sahamızda İnusses ve Psara bölgesinde sürekli ihlallerden dolayı bir endişemiz var. Türklerin deniz tatbikatı devam ediyor. Bizim komandolarımızın sloganıyla tamamen hem fikirim ve taşıdığım tüm özelliklerimle sırasıyla yedek süvari binbaşı, Hios sabık milletvekili ve şimdilerde Hios Eyalet Başkan Yardımcısı olarak ifade ediyorum. En iyi Türk ölü Türk!

Gerçek bu, tüm Yunanlı erkek ve bayanların dudaklarından dünyanın her yerinde söylenmesi gerekir. Kötü bir komşumuz var. Açgözlü ve kalleş, barbar ve kültürsüz, kana bulanmış bir komşu, her zaman sinsi ve merhametizce vurmak ve kapmak istiyor!

Ve biliyoruz ki, 50 ve dahasını koy ulusal ve dini azınlıklar, lanetli Batı piçlerinin ulusumuzun ebedi düşmanları ve de farklı başkalarının şımartmasıyla oluşturdular ve şimdi de bu oluşturdukları için ödüyorlar ve daha çok ödeyecekler.

Bizim anlamız lazım sadece birleşik Yunanlılar, birlik ve beraberlik içinde Yunanlılar, kardeş ve barışık Yunanlılar (bu Yunanlılara pişmanlık duyan Filides, Tasies Repunises ve Sies) birlikte karşı koyarak, ulusumuzun etrafında sadece bizim gücümüz ve doğrularla bu saldırılara karşı gelebiliriz. Bu saatte bir kargaşa var olduğundan dolayı sakin ve soğukkanlılık gerekmektedir, bekçilerin bilgisi olsun. Silahlı Kuvvetlerimiz BURADA! denesinler ve görsünler!!

Son olarak, eğer benim yazı tonum bazılarını şaşkın ederse özür dilemiyorum, çünkü sonuçta bizi perişan eden, terbiyemizle kimliğimizin doğruluğunu kaybetmemiz!! Vatanseverler koltuklarımızdan kalkalım, yarını ileriye taşımak için kayıp Yunanlı ruhumuzu yeniden bulalım! Tabii ki şu anlarda ne kadar vatansever siyasi liderlerimizin var olduğunu saymamız için bir fırsat ve bu koşullar altında nihayet ne şekilde duracaklar!!!

Stamatis Karmancis

Hios Eyalet Başkan Yardımcısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz